Светски признати научник, генетичар и селекционар, проф. др Иво Ђиновић основао је породично предузеће СУПЕРИОР д.о.о. 1993. године у Великој Плани. Извршни директор предузећа је његов син Небојша Ђиновић, а технички директор је Горан Ђиновић.

Данас Супериор располаже следећим људским ресурсима: око 50 запослених (два академика, 12 инжењера, 8 манеџера, око 30 радника) и преко 30 сезонских радника. Успех предузећа се заснива на дугогодишњем раду и сарадњи 15 коопераната.

Предузеће је подељено у три сегмента: СУПЕРИОР СИДС, СУПЕРИОР ФРУИТ и СУПЕРИОР KОРН.

СУПЕРИОР СИДС је специјализовано за развој, производњу и продају семенског материјала поврћа. Данас предузеће располаже значајним бројем (преко 50) сопствених сорти и хибрида поврћа. Око 50% свих сертификованих семена поврћа која се производе у Србији су пореклом из овог породичног предузећа. Да би се гарантовао квалитет наших производа, користимо ИСО 9000:2001 стандард.

СУПЕРИОР ФРУИТ се бави производњом безвирусних воћних садница у нашој „ин витро“ лабораторији. Специјализовали смо се за ретке воћне врсте и бобичасто воће попут ароније, боровнице, бруснице, гоџи и малине.

СУПЕРИОР КОРН је настао у сарадњи са проф. др Лазаром Којићем, бившим дугогодишњим директором Института Земун Поље и једним од најискуснијих светских стручњака за хибриде кукуруза, који је вишеструко награђиван у свом радном веку од кинеске, казахстанске и руске владе за изузетан допринос у пољопривреди. Предузеће данас располаже хибридима (укупно пет) у класи ФАО 500 и ФАО 600 познатим по доброј отпорности на сушу.

СУПЕРИОР располаже једном од највећих ген банака у источној Европи и непрестано ради на развоју нових хибирда. Имајући богато искуство, др Ђиновић је почетком деведесетих година, у државном Институту за повртарство, створио брендове „Слоново уво“, „Аманда“, „Маратон“ и „Фантом“ који и данас важе за препознатљиве производе из Србије. Захваљујући овој чињеници, СУПЕРИОР данас доминира у производњи семена поврћа не само на националном, већ и интернационалном тржишту.